Най-големият син на американския президент Доналд Тръмп - Доналд Тръмп-младши, се

...
Най-големият син на американския президент Доналд Тръмп - Доналд Тръмп-младши, се
Коментари Харесай

Синът на Тръмп се срещнал с руска адвокатка, обещала компромат срещу Клинтън

Най-големият наследник на американския президент Доналд Тръмп - Доналд Тръмп-младши, се съгласил на среща със обвързвана с Кремъл адвокатка по време на акцията за президентските избори, откакто му била обещана компрометираща информация за Хилари Клинтън, оповестява в. " Ню Йорк таймс ", като цитира трима съветници в Белия дом.

Срещата е извършена на 9 юни 2016 година в Тръмп тауър в Ню Йорк Сити. На нея присъствали и зетят на президента Джаред Кушнър и ръководителят на акцията му Пол Манафорт. " Ню Йорк таймс " цитира изказване на Доналд Тръмп-младши, в което той признава, че се е срещнал с съветската адвокатка Наталия Веселницкая. Тръмп-младши показва, че човек, с който се срещнал по време на състезанието за хубост Мис Вселена 2013, му предложил да се види с юристката, която можело да има " потребна за акцията информация ".

След замяна на любезности, дамата декларирала, че има информация, съгласно която свързани с Русия лица финансирали Националната комисия на Демократическата партия и подкрепяли госпожа Клинтън, кандидатката на демократите за Белия дом, добавя вестникът.

" Нейните изказвания бяха неразбираеми и двусмислени. Не бяха предоставени, нито даже обещани, никакви елементи или подкрепяща информация. Бързо стана ясно, че тя нямаше никаква смислена информация ", се показва още в изявлението.

ФБР и американският Конгрес проверяват дали хора от щаба на Тръмп са имали нерегламентирани връзки с Русия по отношение на президентската акция. Това е първата публично доказана към този момент среща в тази връзка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР